När ska man börja pensionsspara?

Jag har länge funderat på det här med att pensionsspara. I gymnasiet var det ett par klasskompisar som redan då hade börjat lägga undan en hundralapp i pensionsfonder varje månad. Jag vet att jag tittade storögt på dem när de berättade, då jag knappt visste vad jag skulle göra efter gymnasiet. Att redan då börja fundera på pensionsspar var för mig otänkbart. Så här i efterhand kan jag mycket väl förstå varför de gjorde det. Det är smart att börja pensionsspara redan i tidig ålder då man kan nöja sig med mindre summor som över tid kommer att växa rejält om de investeras rätt. Problemet många har är var och hur man ska spara. Hos söderberg och partners kan man få råd om både pension och försäkringar. Det är skönt att låta en expert ta hand om den biten då jag har svårt för siffror och investeringsformer. S&P guidar mig på ett pedagogiskt sätt i finansmarknadens djungel!

Spara inför pensionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *